Celebrem un Sant Jordi amb l’AFANOC!

La primavera, la vida…i Sant Jordi. Perquè per molta virtualitat que ens rodegi, no hi ha jornada millor per obrir-se, voltar, remenar, intercanviar i aportar. El nostre objectiu és compartir, i per experiència sabem que qualsevol moment pot ser el millor per convertir-se en alguna cosa especial.

Aquest 23 d’abril fem de la Diada una jornada solidària, única i diferent. Ajuda’ns a impulsar el nostre projecte, forma part i acompanya’ns, perquè la teva ajuda és vital.

Des de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) estem present, sempre al seu costat, facilitant i millorant la qualitat del dia a dia de moltes famílies, i la teva implicació, ens fa falta.

Anticipa’t! perquè en aquesta data especial t’oferim llibres amb valor social perquè puguis celebrar amb nosaltres la Diada i alhora et sentis part del nostre projecte, de l’AFANOC.

No et perdis la nostra selecció amb històries de superació, aventures i ganes de somiar. Regala vida i ànim sempre amb l’essència dels Xuklis:), amb títols escollits especialment:

  • De com la vida ens pot posar d’un dia a l’altre, de cop, al límit, i de com superar-ho, amb “Les Ales de la vida.
  • Pot la poesia fer-nos recuperar un món millor? Provem a donar-li la volta al nostre món material amb Jugando a rimar.
  • Nosaltres estimem als somiatruites, i tu? Gaudeix de “ Les 7 sales”.
  • Com sabem de camins amb obstacles…aquí tens una història tan colpidora com inspiradora, “ Si no hi ha demà”.
  • No tenim límits, de com podem viatjar, transportar-nos i viure aventures llegint La Escapada”.

A casa nostra es xuclen els “mals rotllos”, la por, la ràbia…Recorda que també gràcies a tu podrem seguir oferint atenció integral acompanyament a tantes i tantes persones que ho necessiten, així que apropa’t al Sant Jordi amb més valor solidari, el nostre.

COMPRA AQUÍ EL TEU LLIBRE!