Sant Jordi Solidari 2022

Aquest 23 d’abril celebrem un Sant Jordi Solidari amb l’AFANOC!

La primavera, la vida…i Sant Jordi. Perquè per molta virtualitat que ens rodegi, no hi ha jornada millor per obrir-se, voltar, remenar, intercanviar i aportar. El nostre objectiu és compartir, i per experiència sabem que qualsevol moment pot ser el millor per convertir-se en alguna cosa especial.

Aquest 23 d’abril fem de la Diada de Sant Jordi 2022 una jornada solidària, única i diferent. Ajuda’ns a impulsar el nostre projecte, forma part i acompanya’ns, perquè la teva ajuda és vital.

 • Vera la globera

  12,00
  Afegir a la cistella
 • Les ales de la vida

  12,00
  Afegir a la cistella
 • Llibre Les 7 Sales

  10,00
  Afegir a la cistella
 • Oferta!

  La Escapada

  12,00
  Afegir a la cistella

Des de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) estem present, sempre al seu costat, facilitant i millorant la qualitat del dia a dia de moltes famílies, i la teva implicació, ens fa falta.

Anticipa’t! perquè en aquesta data especial t’oferim llibres amb valor social perquè puguis celebrar amb nosaltres la Diada i alhora et sentis part del nostre projecte, de l’AFANOC.

No et perdis la nostra selecció amb històries de superació, aventures i ganes de somiar. Regala vida i ànim sempre amb l’essència dels Xuklis:), amb títols escollits especialment:

 • Una pilot de globus aerostàtic ens portará per lloc inimaginables, un conte infantil pels més petits de la casa amb “Vera la Globera”.
 • De com la vida ens pot posar d’un dia a l’altre, de cop, al límit, i de com superar-ho, amb “Les Ales de la vida.
 • Nosaltres estimem als somiatruites, i tu? Gaudeix de “ Les 7 sales”.
 • No tenim límits, de com podem viatjar, transportar-nos i viure aventures llegint La Escapada”.
 • La mitología Grega ens apropa a la creació d’una magnífica història enrtre el Rossend i una exalumna seva, creant aquest llibre de “Mites per a Laura”.

A casa nostra es xuclen els “mals rotllos”, la por, la ràbia…Recorda que també gràcies a tu podrem seguir oferint atenció integral acompanyament a tantes i tantes persones que ho necessiten, així que apropa’t al Sant Jordi amb més valor solidari, el nostre.

COMPRA AQUÍ EL TEU LLIBRE SOLIDARI!