Microdonacions solidàries

Famílies amb fills i filles amb càncer
NECESSITEN la teva ajuda.

Fes que la qualitat de vida d'un infant o adolescent millori AVUI mateix!

Oferir serveis gratuïts a les famílies sempre ha estat una prioritat per AFANOC i ara, en aquests temps tan difícils, més que mai.

botiga_microdonacions-gracies-CA
 • microdonacio-5

  Microdonació 5€

  5,00
  Afegir a la cistella
 • microdonacio-10

  Microdonació 10€

  10,00
  Afegir a la cistella
 • microdonacio-15

  Microdonació 15€

  15,00
  Afegir a la cistella
 • microdonacio-25

  Microdonació 25€

  25,00
  Afegir a la cistella
microdonacions-icon-transfeBanc-CA

Transferència bancaria

CaixaBank ES76 2100 5000 5002 0023 1306

microdonacions-icon-bizum

Fes-nos un Bizum

Codi 00542

Et recordem que pots demanar el teu CERTIFICAT de DONACIÓ enviant un correu a administracio@afanoc.org amb les teves dades fiscals, abans de l’30 de desembre.

QUÈ ACONSEGUEIX LA TEVA DONACIÓ?

En AFANOC, creiem que totes les famílies haurien de tenir suport en tot moment quan es troben en la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer.

Gràcies al teu suport podem organitzar-nos i oferir una millor qualitat de vida als nens, adolescents i les seves famílies.

microdonacions-icon--voluntariat

7000

voluntaris

El voluntariat és present en diferents projectes d’atenció i acompanyament a les famílies, tant dins com fora dels hospitals, delegacions i La Casa dels Xuklis. És per això que la figura de l’voluntari/a s’ha convertit en un motor indispensable en la nostra societat actual.

microdonacions-icon--parlant

78400

personas
ateses

AFANOC ha ajudat a més de 19.000 famílies, el que es tradueix en 78.400 beneficiaris a tot Espanya i de 5 països diferents.

microdonacions-icon--milions

1.600.000 €

Balanç econòmic

El nostre pressupost anual de 1.600.000 € es recolza principalment en donacions privades i donants d’empreses 26%; subvencions públiques un 18%, socis i particulars un 3% i accions i campanyes pròpies un 53%.

PREGUNTAS FRECUENTES

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), és una entitat sense ànim de lucre que va ser constituïda l’any 1987. Durant aquests anys a desenvolupat una important tasca en diferents àmbits al voltant de les necessitats que tenen les famílies quan un infant és diagnosticat de càncer.

AFANOC esta formada per diferents àrees:

 • Atenció social: Coneixem molt bé quines són les necessitats que acostumen a aparèixer en aquesta situació: allotjament, prestacions, ajudes econòmiques puntuals…
 • Atenció psicosocial i suport emocional: Acompanyem a les famílies, des de l’inici de la malaltia i durant tot el procés.
 • La Casa dels Xuklis: Aquest recurs temporal amb 25 apartaments, acull a famílies que han de viure durant un període de temps (segons criteri del metge referent) a la ciutat de Barcelona perquè el seu infant o adolescent pugui rebre tractament als hospitals de referència.
 • Voluntariat: I a l’AFANOC tenim el privilegi de comptar amb un equip de voluntariat molt nombrós que desenvolupa aquesta tasca tan necessària i complementària a la de l’equip professional.
 • Atenció educativa: Oferim assessorament als centres educatius i sanitaris, des de xerrades i reunions amb el professorat implicat, com proporcionant material educatiu.
 • Activitats socioeducatives i culturals: S’impulsen diferents projectes com Posa’t la Gorra, RockpelsXuklis, implica’ts…
 • Reflexoteràpia: La reflexoteràpia podal aporta relaxació i una sensació de benestar que ajuda a afrontar tots aquests canvis.

“Implica’t” és un projecte que busca incentivar persones amb idees perquè ens facin propostes que ens ajudin a difondre el nostre treball i aportin recursos. Implicar-se amb AFANOC vol dir conèixer de prop els nostres projectes, estar en contacte i contribuir en la seva millora. Els “Implica’t” engloben propostes de tot tipus: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars, o reptes personals. Has tingut una idea?

Cada any pots aportar un% dels teus ingressos a l’entitat per ajudar-nos a seguir oferint tots els serveis a les famílies amb un nen o adolescent amb càncer.