Famílies d’infants i adolescents amb càncer
NECESSITEN la teva ajuda.

Fes que la qualitat de vida d'un infant o adolescent millori AVUI mateix!

La gratuïtat dels serveis a les famílies és un dels pilars fonamentals de l’AFANOC i per molt difícils que siguin els temps, això no canviarà mai. 

botiga_microdonacions-gracies-CA
 • microdonacio-5

  Microdonació 5€

  5,00
  Afegir a la cistella
 • microdonacio-10

  Microdonació 10€

  10,00
  Afegir a la cistella
 • microdonacio-15

  Microdonació 15€

  15,00
  Afegir a la cistella
 • microdonacio-25

  Microdonació 25€

  25,00
  Afegir a la cistella
microdonacions-icon-transfeBanc-CA

Transferència bancaria

CaixaBank ES76 2100 5000 5002 0023 1306

microdonacions-icon-bizum

Fes-nos un Bizum

Codi 00542

Demana el teu CERTIFICAT DE DONACIÓ enviant un correu amb les teves dades fiscals a administracio@afanoc.org abans del 30 de desembre.

QUÈ ACONSEGUEIX LA TEVA DONACIÓ?

A l’AFANOC creiem que totes les famílies que passen per aquest procés no haurien d’assumir més despeses del que toca quan tenen un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. La situació ja genera prou incerteses, ja que un dels dos ha de deixar la feina per estar al seu costat en tot moment.

Amb el teu suport, podem ajudar les famílies que reben aquest cop a reorganitzar el nou dia a dia que els espera i garantir-los qualitat de vida al llarg de tot el procés.

microdonacions-icon--voluntariat

7000

voluntaris

El voluntariat és un altre dels pilars fonamentals de l’AFANOC i està present en diferents projectes d’atenció i acompanyament a les famílies, tant dins com fora dels hospitals, les nostres delegacions i la Casa dels Xuklis. Sense el seu suport, molts d’aquests projectes no es podrien portar a terme.

microdonacions-icon--parlant

78400

personas
ateses

L’AFANOC ha donat servei a més de 19.000 famílies, que es tradueixen en 78.400 beneficiaris a tot l’estat espanyol i de cinc països diferents.

microdonacions-icon--milions

1.600.000 €

Balanç econòmic

El nostre pressupost anual de 1.600.000 € es recolza principalment en donacions privades i donants d’empreses 26%; subvencions públiques un 18%, socis i particulars un 3% i accions i campanyes pròpies un 53%.

PREGUNTAS FRECUENTES

Perquè som una entitat sense ànim de lucre amb més de trenta anys de trajectòria en l’atenció psicosocial integral a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer; perquè els nostres serveis són totalment gratuïts; i perquè gestionem els recursos amb total transparència.

AFANOC esta formada per diferents àrees:

 • Atenció social: Coneixem molt bé quines són les necessitats que acostumen a aparèixer en aquesta situació: allotjament, prestacions, ajudes econòmiques puntuals…
 • Atenció psicosocial i suport emocional: Acompanyem a les famílies, des de l’inici de la malaltia i durant tot el procés.
 • La Casa dels Xuklis: Aquest recurs temporal amb 25 apartaments, acull a famílies que han de viure durant un període de temps (segons criteri del metge referent) a la ciutat de Barcelona perquè el seu infant o adolescent pugui rebre tractament als hospitals de referència.
 • Voluntariat: I a l’AFANOC tenim el privilegi de comptar amb un equip de voluntariat molt nombrós que desenvolupa aquesta tasca tan necessària i complementària a la de l’equip professional.
 • Atenció educativa: Oferim assessorament als centres educatius i sanitaris, des de xerrades i reunions amb el professorat implicat, com proporcionant material educatiu.
 • Activitats socioeducatives i culturals: S’impulsen diferents projectes com Posa’t la Gorra, RockpelsXuklis, implica’ts…
 • Reflexoteràpia: La reflexoteràpia podal aporta relaxació i una sensació de benestar que ajuda a afrontar tots aquests canvis.

El ventall és molt ampli i t’ho posem molt fàcil. Pots associar-te a l’entitat; formar part del voluntariat, o fer-nos alguna proposta de col·laboració a través del projecte Implica’t que engloba propostes de tota mena: esportives, musicals, artístiques, literàries, populars o reptes personals.  

Amb una aportació periòdica contribueixes a fer possible molts dels projectes de l’entitat i a garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies.