Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Bolígrafos

Gracias a un bolígrafo, muchas de las historias más bonitas que hemos leído han empezado. Pues si es además un bolígrafo solidario mucho mejor.

Se imagina la escritora J.K. ¿Rowling con una taza de té mientras escribe los primeros esbozos del fantástico libro Harry Potter?, ¿o Roser Capdevilla escribiendo en un papel las primeras aventuras de las 3 gemelas?

Ahora puedes escribir tus historias con nuestros bolígrafos solidarios.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES