Tovalloles

Ja has vist les nostres tovalloles estampades per aquest any?.

Les tovalloles de l’Afanoc, són una autèntica explosió de colors, per a que les puguis lluir aquest estiu al mar, al riu, a la piscina o bé on tu vulguis.

Poques peces tenen tanta extensió de tela per poder dir tant i tant.

Mostrant l'únic resultat

I que consti que qui diu estiu, diu tardor, primavera e hivern, perquè són tan agradables, colorides i pesen tan poc que les voldràs utilitzar tot l’any.

Perd el cap amb les nostres tovalloles!

Aquest any les tovalloles de l‘Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya, estan fetes amb dos estampats diferents.

Si, sempre veuràs als nostres Xuklis que treuen el cap, perquè per alguna cosa són el símbol del nostre esforç i de la nostra forma de pensar positiva, perquè des de l’Afanoc, al mal rotllo li plantem cara, donant-li de la mà amb color i alegria.

També ens apuntem a la vida sana i els nostres Xuklis es rodegen de llimones ben grogues i sindries ben fresques. Les tovalloles, tenen unes mides de 75 x 150 cm i un gramatge de 350 grs. Estan fabricades en una barreja de polièster i cotó. La seva part frontal és d’un tacte vellutat i la seva part posterior de de cotó arrissat.

Suavitat que també absorbeix. Perquè aquí, som així, agradables però eficaços.