Dessuadores

Les dessuadores.

Si hi ha una peça de roba que està de moda ara més que mai, és sense dubte, la dessuadora.

O Hoodie, si estàs molt però que molt al dia de tot.

Mostrant l'únic resultat

Versàtil i totalment unisex, aquesta peça de vestir, es fa servir per fer esport, vestir a la moda, passar desapercebut, o amagar-se sota la caputxa. I si en saps, fins i tot és la mar de útil per vestir de manera més formal.

De fet, poden inclús desprendre elegància depenent qui i com la porta. Per exemple, tu amb una de les nostres dessuadores.

Lluir solidaritat, és fer arribar missatges de valor social i passejar-los desacomplexadament. Diu molt d’un mateix. De fet, alguns ho consideren com un tret clar de la seva personalitat.

A més de fer molt de goig, si et poses la nostra dessuadora, ens ajudes a recaptar diners per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

Es pot tenir més estil?.

Vols la teva dessuadora?

Tant si ets adult, estàs en camí o simplement t’agrada que la roba et quedi graaaan, així com molt a la moda...tens 5 talles per escollir.

Queda’t amb la nostra dessuadora feta en material 100% polièster tècnic de color gris perla, amb caputxa “invisibile quan em dóna la gana” i tancada davant per més comoditat. Darrera porta estampada la nostra púa rockera dels Xuklis amb la seva frase en blanc i negre.

T’animes a marcar estil amb nosaltres?