Polseres

Què en penses tu, però a nosaltres, ens encanten les polseres!. I és que la polsera que portes, reflexa la teva personalitat.

Quan portes una polsera com la nostra aquesta, transmets un missatge solidari, treus un trosset bonic del teu interior, allà que és important per a tu.

S'estan mostrant 2 resultats

 • PolseraGomaBlack

  Polseres #RPX de goma

  2,00
  Afegir a la cistella
 • Oferta!

  Polseres Tela

  2,00
  Escull una opció

Sovint mirem si una cosa ens queda millor que l’altra, i està molt bé, però és cert que quan ens posem alguna cosa a consciència, sempre et senta millor.

Si a més a més et oses una de les nostres polseres solidàries, segueixes ajudant-nos a recaptar diners per la nostra Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, i dones suport perquè la qualitat de vida de tanta i tanta gent millori.

On comprar la teva polsera?

Les tenim aquí!.

I no poden ser més boniques. Són de material de tela o goma, i pels més petits són ajustables, amb un sistema ben senzill, per seguir creixent junts.

Que t’agraden les polseres discretes?, les tenim!, ets més de coloraines i et fan embogir els Xuklis?, doncs aquí están!. Combina-les, regala-les, penja-les o fes-te la col.lecció.

Crea estil, porta la teva polsera i fes conèixer la casa dels Xuklis allà per on passis. Nosaltres agrairem el teu suport, sempre.