Peluixs

Els peluixos són 100% per abraçar, i és que, a qui no li agrada una bona abraçada? Sigui del tipus que sigui, una abraçada sempre és bonica. Sigui d’anada o de tornada, transmet energía de la bona, tant per qui la dóna com per qui la rep.

Tots necessitem abraçar i ser abraçats. Sovint pensem que qui rep una abraçada la necessita més, però és ben bé així?. Donar una abraçada amb consciència, també ens aporta tant.

Mostrant l'únic resultat

  • Oferta!

    Peluix Xukli

    3,00
    Afegir a la cistella

Nosaltres tenim molta experiència en abraçar a les persones en moments complicats, i parlem tant d’abraçades reals com del que moltes vegades significa aquest gest tant humà com de humanitat.

A l’AFANOC, la nostra abraçada és solidària, sosté, acompanya, anima i hi posem el coll quan s’ha de posar...i això també és el que significa una bona abraçada.

Transmet que donem el millor de nosaltres mateixos. El nostre peluix simbolitza això, i a més, és taaaaaan agradable.

On trobar el nostre peluix per abraçar?

Que et trobis en plena infantesa o en l’edat adulta, és el de menys, perquè el nostre peluix, és per a tots. Les abraçades també.

Són 100% per abraçar i en forma de Xuklis, aquells éssers petits, però també tan grans, plens de màgia, simpàtics i alhora timids.

Ells, els Xuklis són especialistes en desfer-se dels mals rotllos, esmunyedissos, s’amaguen on poden perquè ningú els veu.

Només, ells els veuen. Aquelles persones especials que tant necessiten del teu bon rotllo i empatia. Aquells a qui nosaltres des de l’AFANOC, ajudem i acompanyem.

I tu, ens ajudes a seguir abraçant?