Ampolles

Afortunadament, cada cop som més conscients del mal que fa el plàstic, tant en el nostre entorn més proper com en el nostre planeta en general. Amb l’ampolla solidària d’Afanoc, evitaràs un consum desmesurat i innecessari de plàstic i poses de la teva part a favor d’un món més lliure de tòxics. A més a més, també ens ajudes.

¿Pots trobar motius millors?.

S'estan mostrant 2 resultats

  • Ampolla dels Xuklis “Chic”

    8,00
    Afegir a la cistella
  • Ampolla dels Xuklis

    8,00
    Afegir a la cistella

Massa sovint creiem que dins del nostre micro-món l’impacte que causem no té massa importància, però això no és ben bé així. Segur que tens clar que en negatiu podem contribuir a empitjorar sempre les coses, però en el sentit positiu també pot passar el mateix, i podem ser motors principals de moltes millores.

Tot esforç, tota col.laboració per petita que sigui, suma, sempre, així que porta la teva ampolla solidària amb tu a tot arreu i ajuda’ns a sumar en positiu.

Col.labora per ser cada cop més els que contribuïm a fer un món millor, i per això tú, ens fas falta!.

L’ampolla que fa la diferència

L’ampolla de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, respón a allò tan cert i cada cop més necessari de “actua localment per canviar globalment”

I és que pocs moments son tan decisius com aquests que estem vivint ara.

La solidaritat la portem a dins, i la treiem cap als demés. Donar un cop de mà als qui més ens necessiten és important i ens distingeix com a éssers humans.

Quan traiem el millor de nosaltres mateixos, podem fer la diferència. A l’Afanoc en sabem molt de tot això, i convivim diariament amb situacions que necessiten de la teva acció, afecte i solidaritat.

Amb la teva ampolla Afanoc, ens ajudes a recaptar diners per a millorar la vida de tantes persones. Fabricada en vidre i lliure de BPA, porta-la sobre amb tu a tot arreu. Com la teva solidaritat.

A què esperes a tenir la teva?.